Welkom op de website van Cyrilla’s pedicurepraktijk!

Bent u op zoek naar een goede en professionele pedicure omdat u van uw klachten af wilt of omdat u de voeten gezond wilt houden of verwennen? Dan bent u bij Cyrilla’s pedicurepraktijk aan het goede adres! De behandeling kan ik geven in de pedicurepraktijk maar ook bij U thuis.

Ik volg regelmatig bij- en nascholingscursussen en bezoek vakbeurzen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan ik u een voetbehandeling geven die u op dat moment nodig hebt. Ook ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, Procert en KVK. Ik beschik over de aantekening “diabetische voet”. Hierdoor worden de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed!

Maar natuurlijk is er ook aandacht voor de cosmetische kant van uw voeten, zoals een heerlijke voetmassage of een ontspannend voetenbad met pakking en peeling. Tijdens de behandeling is er zeker tijd en ruimte voor een ontspannen contact. Op deze website vindt u alles over de pedicurepraktijk van Cyrilla Kramer.

Hoe gaat het met uw voeten?

Voeten worden nogal eens vergeten, terwijl heel veel mensen voetklachten of vermoeide voeten hebben. Anderen schamen zich soms voor hun voeten, bv. als ze schoenen passen of op blote voeten lopen. Verwen uw voeten eens en maak een afspraak voor een verfrissende pedicurebehandeling.

Tot ziens bij Cyrilla’s pedicurepraktijk!